Különleges mandala falvédők a spiritualitás szerelmeseinek

A mi mantránk - MantraVibe.hu

A spirituálisan inspirált ajándék webshopunk varázsa abból adódik, hogy ötvözi a korabeli keleti kultúra egzotikus jellegzetességeit a mai korszerű és trendi megjelenéssel.

Hiszünk az ajándékozás pozitív hatásában és a meglepetések erejében, ezért válogattuk össze a legkülönlegesebb spirituálisan inspirált falvédőket számodra, amikkel nem csak szeretteidnek csalhatsz mosolyt az arcukra, de saját magadat is meglepheted. 

Célunk az emberi lélek felüdítése és a kreativitás inspirálása mellett a bohém stílus sajátos “viseld az életet könnyedén” életérzésének kifejezése

Legnépszerűbb termékeink

A mandalák mint szimbólumok

A mandala szó jelentése szanszkrit nyelven kör. A mandala a hinduizmus és a buddhizmus spirituális és rituális szimbóluma, amely az univerzumot képviseli. A kör alakú ábrázolások azt az elképzelést szimbolizálják, hogy az élet soha nem ér véget, és minden összefügg. A mandala az egyes nézeteken belül a  spirituális utazást is képviseli. 

A mandalák gyógyító ereje

A mandalákat gyógyító eszközként is használják, és többek között a stressz, a szorongás, valamint a depresszió leküzdésére alkalmazzák.